Companie

 

Bio

VEGRA INFO a pornit la drum în 1994, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienții din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii si Romania. 

Din 2011 suntem Reseller Autorizat al soluțiilor software SOLIDWORKS și CAMWORKS

Misiune

01

Dezvoltarea și implementarea tehnologiilor inovative, soluțiilor proactive și serviciilor sau lucrărilor cu grad mare de complexitate pentru a ne ajuta clienții în a-și optimiza, moderniza, standardiza si digitiza capacitățile de proiectare și producție.

Viziune

02

Livrăm soluții inteligente, 100% conform specificațiilor, lucrând sub presiunea unor termene limită exigente. Suntem capabili să administrăm o gamă largă de nevoi de proiectare și design, cu cerințe tehnice din cele mai sofisticate.

Valori

03

Încrederea, dezvoltarea abilităților individuale, orientarea către client, spiritul de echipă, flexibilitatea, productivitatea și nu numai sunt valori pe care le prețuim și în care credem cu tărie.

0 +
Clienți în portofoliu
0 +
Licențe instalate
0 +
Ore de suport oferite
0 +
Cursuri susținute

Experții noștri, trainerii tăi

 

Traineri

Valentin ILIE
SOLIDWORKS Elite Aplication Engineer
Sorin-Eugen TIMAR
SOLIDWORKS & CAMWORKS Application Engineer
Cristian POPESCU
SOLIDWORKS Application Engineer