Cursul SOLIDWORKS Simulation este conceput pentru a-i ajuta pe utilizatorii SOLIDWORKS să devină productivi mai rapid cu pachetul de simulare SOLIDWORKS.


Cursul oferă o acoperire în detaliu a elementelor de bază ale Analizei cu Element Finit (FEA), acoperind întregul proces de analiză de la realizarea discretizării până la evaluarea rezultatelor pentru piese și ansambluri. În acest curs se discută despre analiza liniar elastică, analiza contactelor și despre bunele practici în domeniu. Cursul SOLIDWORKS Simulation este dedicat tuturor celor care își doresc să creeze designuri mai bune în SOLIDWORKS, efectuând analize și evaluând comportamentul pieselor și ansamblurilor lor în condiții reale de funcționare.

Studii de caz

SOLIDWORKS Simulation este conceput În jurul unor studii de caz ce sunt prezentate la Începutul fiecărei lecții. Fiecare studiu de caz este conceput, la rândul său, în jurul unei abordări de formare bazate pe procese sau sarcini.

Exerciții practice

Exercițiile îți oferă posibilitatea de a aplica și exersa materialul acoperit în timpul studiilor de caz. Acestea sunt concepute pentru a te pune față în față cu situații tipice de proiectare și modelare, fiind suficient de accesibile pentru a fi finalizate într-un interval rezonabil de timp.

Cerințe preliminare


 

Cursul SOLIDWORKS Simulation este recomandat în vederea pregătirii pentru obținerea certificării SOLIDWORKS Associate – Simulation

Cu certificarea CSWA-Simulation, angajatorii pot avea încredere că deții fundamentul și cunoștințele de bază în demonstrarea și înțelegerea principiilor analizei de eforturi și a Metodei cu Element Finit (Finite Element Method – FEM).


0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Privire de ansamblu

  • Disponibilitate 33 zile
  • Diplomă de absolvire Da
  • Lecții 14
  • Exerciții 22
  • Nivel Avansat
  • Volum de învățare 24 ore
  • Cerințe SOLIDWORKS Essentials
  • Oportunități de certificare Da (CSWA-SIM)
🛒
2,276.00 lei

Cum este evaluat cursul

Scor mediu: 0.00

Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%