Aprofundează o multitudine de tehnici şi capabilităţi de modelare 3D pentru a creea, modela şi detalia ansambluri de piese utilizând SOLIDWORKS!


Cursul SOLIDWORKS Assembly Modeling este conceput pentru utilizatorii care vor să aprofundeze cum să profite de multitudinea de tehnici și capabilități de modelare 3D puse la dispoziție de SOLIDWORKS pentru a crea, modela și detalia ansambluri de piese, de la cele mai simple la cele mai complexe, cu aplicații ce acoperă, practic, toate domeniile industriale și tehnico-științifice de la industria bunurilor de consum, producție și manufactură, aparate medicale și până la proiecte de petrol și gaze sau industria auto și aero-spațială.

Studii de caz

SOLIDWORKS Assembly Modeling este conceput În jurul unor studii de caz ce sunt prezentate la Începutul fiecărei lecții. Fiecare studiu de caz este conceput, la rândul său, în jurul unei abordări de formare bazate pe procese sau sarcini.

Exerciții practice

Exercițiile îți oferă posibilitatea de a aplica și exersa materialul acoperit în timpul studiilor de caz. Acestea sunt concepute pentru a te pune față în față cu situații tipice de proiectare și modelare, fiind suficient de accesibile pentru a fi finalizate într-un interval rezonabil de timp.

Cerințe preliminare


Cursul SOLIDWORKS Assembly Modeling este recomandat în vederea pregătirii pentru certificarea SOLIDWORKS Professional Mechanical Design

Cu certificarea CSWP-MD, angajatorii pot avea încredere că ai capacitatea de a proiecta și analiza piese parametrice și ansambluri mobile utilizând o varietate de caracteristici complexe.


0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Privire de ansamblu

  • Disponibilitate 22 zile
  • Diplomă de absolvire Da
  • Lecții 9
  • Exerciții 28
  • Nivel Mediu
  • Volum de învățare 16 ore
  • Cerințe SOLIDWORKS Essentials
  • Oportunități de certificare Da (CSWP-MD)
🛒
1,012.00 lei

Cum este evaluat cursul

Scor mediu: 0.00

Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%
Stea
0%